Nyåpning

Fra 01 03 2020 har Mo Gjestegård fått nye eiere. Historien sitter fremdeles i veggene og det tas sikte på å videreføre en hjemmekoselig atmosfære med god service.

Beliggenheten er optimal for gjennomreisende. Midt i sentrum med korte avstander til togstasjon, sentrumsbutikker, spisesteder og uteliv. Det er også gåavstander til severdigheter som Havmannen, museum og etterhvert Vitensenter Nordland.

Alle rom er oppgraderte med nye senger. Flere av rommene er også helt nyoppussede. Også uteområdene har fått en ansiktsløfting, noe som gjør at det kan nytes et godt glass drikke eller en kopp kaffe i deilig sommersol.

Vårt mål er er at kundene skal ha et godt hotelltilbud til en rimelig penge.

2 kommentarer til «Nyåpning»

 1. Hei, vi har fått et oppdrag for Rana kommune med å fornye vannledninger uten oppgraving. Arbeidene utføres i uke 31-32-33. I denne perioden er vi med 8-15 personer i Mo i Rana. Vi vurderer også at koner/barn kommer over i løpet av helgen.
  Hvor mange rom har dere og kunne dere sendt oss et tilbud på overnatting i denne perioden.
  Vennlig hilsen Hendrik

  1. Hei.
   Jeg har sendt deg en e-post med informasjon om våre tilbud her på Mo.
   Ta gjerne kontakt direkte for ytterligere informasjon.

   Skillevollen Motell AS
   Skillevollen Motell / Mo Gjestegård
   Roger

Det er stengt for kommentarer.